Икономов сред хората - в честен разговор, без празни лозунги

Снимки: ГЕРБ-Банско

Кандидатът за кмет осъществи множество срещи в общината

Точно седмица преди 27-и октомври кандидат-кметът Георги Икономов и неговият екип усилено работят в името на общата кауза – доброто бъдеще и продължаващо развитие на Банско.

През изминалия петък Георги Икономов, както и членовете на листата за общински съветници, номинирани от ПП ГЕРБ, посетиха с. Места и проведоха среща с неговите жители.

Подобни срещи имат за цел не само да бъдат представени кандидатите, но и да бъдат споделени очакванията на хората в отделните населени места в общината.

Животът в с. Места тече по-кротко от този в общинския център. Хората там сякаш са по-смирени, но и по-мъдри от нас, които постоянно се надпреварваме с времето, сподели Икономов.

През изминалия си мандат общината реализира значими за селото инфраструктурни проекти, осигури грижа за възрастните хора в рамките на медицинските проекти, поддържа се читалището и училището, пенсионерският клуб, черквата.

На следващия слънчев и почивен ден – в събота, в центъра на Банско бе разпъната шатра, където жителите на града можеха да се срещнат и да задават своите въпроси към Икономов и членовете на листата.

А в прекрасната неделя пред градския парк Икономов отново поговори с хората, както самият той заяви - не празни лозунги, а честен разговор за реални проблеми и възможни решения.

От цената на водата, която не общината, а КЕВР определя, до местата за паркиране на улицата пред всяка къща. Знам, че няма маловажна тема. Местната власт е най-близо до проблемите на хората, ГЕРБ е управляващата партия на национално ниво, съвсем естествено е да искате отговор точно от нас. И ние сме пред вас, за да Ви го дадем, заяви кандидатът в края на деня.

 

КОМЕНТАРИ

Друг15:47 - 21.10.2019
Ех, бе, Коце. Най-добре се смее, който се смее последен. Най-важното е, че ти, кога се докопаш до власт, няма да откраднеш ни лев. И убу, че няма да имаш шанс да го докажеш. Тъй че, недей говори от името на целия град. Гледай си животеца кротко
Коце13:59 - 21.10.2019
Вие не сте добре бе!Та те тичаха като мухи без глава,и раздаваха брошури предимно на външни хора,които не са жители на Банско.Целият град им се смееше,и подиграваше какви клоуни са.Икономов открадна страшни суми пари,незнам как не е в затвора още?А тия около него бяха във всички възможни партии,и сега ГЕРБ.Нямате ли малко срам бе,Икономов,Загорчин,Тренчева?Вие не сте добре да знаете.
Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK