За четвърта поредна година кметът Радослав Ревански организира „Зимен празник-Белица-Семково“ 2019

Източник: Община Белица

За четвърта поредна година кметът на община Белица, Радослав Ревански, организира „Зимен празник-Белица-Семково“ 2019.

Останал верен на себе си, градоначалникът кани на 23. февруари любителите на ски спусканията и спортните игри от цяла България да вземат участие в спортните надпревари.

За почитателите на хубавата македонска песен на сцената, разположена в непосредствена близост до хотел „Бор“, за всички гости на празника ще пее Райна с Мъжката фолклорна група от Годлево.

Освен с песните си от Македонския край, Райна ще се представи и с прекрасните си балади, дискотечни парчета и песни с ориенталски ритми.

И тази година зимният празник ще се проведе под патронажа на кмета на община Белица, Радослав Ревански, в именития планински курорт „Семково“ в сътрудничество с Ректората на Техническия университет, Университета по архитектура, строителство и геодезия и с гостоприемството на хотел „Бор“.

Миналата година празникът събра над 2000 посетители. На "Зимен празник-Белица-Семково" 2019 Радослав Ревански очаква броят на любителите на зимните спортове, почитателите на известната певица Райна и посетителите на празника значително да се увеличи.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK