За 72 часа задържаха мъжете, били полицай в Златарица

Снимка: Infomreja.bg

Районната прокуратура в Елена задържа за 72 часа и привлече в качеството на обвиняеми двама мъже за извършени действия на хулиганство и съпротива на полицаи в центъра на гр. Златарица, обл. В. Търново.

М. К. е привлечен в качеството на обвиняем за това, че на 06.02.2018 г. около 22,00 часа в гр. Златарица на площад „Първи Май” счупил и изтръгнал  странично огледало на лек автомобил, удрял с него предното стъкло, опитал се да преобърне автомобила с ръце, псувал и се заканвал на гражданка и на служители на МВР, хвърлял стъклени бутилки по пътното платно. Повдигнато му е обвинение и за това, че причинил чрез  нанасяне удари с ръка на   инспектора в  РУ на МВР Елена, при изпълнение на службата му, телесна повреда. 

Н. Н. е привлечен в качеството на обвиняем за това, нанесъл побой на мъж от същия град и провокативно отказвал да предостави на органите на МВР документи за самоличност и да изпълни техните разпореждания  да преустанови побоя.

Прокуратурата задържа двамата извършители за срок от 72 часа до довеждането  им пред съда. В рамките на законовия ще внесе в съда искания за вземана на мярка за неотклонение „задържане под стража“

Под ръководството на прокуратура действията по разследването продължават.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK