За 17 ноември е насрочено делото с иск за ръчно броене на бюлетините в Гоце Делчев

Георги Андонов и Ангел Тунчев, снимка: Краси Терзиева, infomreja.bg

За 17 ноември е насрочено делото за ръчно преброяване на бюлетините от балотажа в Гоце Делчев. Жалбата в Административен съд - Благоевград депозира преди дни депутатът Георги Андонов срещу спечелилия кметските избори дългогодишен управник на Гоце Делчев - Владимир Москов.

Мотивът на Андонов е големият брой недействителни бюлетини на втори тур на местните избори - общо 450. Искането е за ново преглеждане и ръчно преброяване на невалидните бюлетини, което евентуално да стопи преднината от 364 гласа на Владимир Москов пред опонента му от ГЕРБ и изборите в община Гоце Делчев да бъдат касирани.

 

КОМЕНТАРИ

НЕЛИ13:32 - 12.11.2011
ЕЙ КОМУНЯГИ СМОТАНИ ВЗЕМЕТЕ СЕ СКРИИТЕ НЯКЪДЕ АКО ИМАТЕ МАЛКО СЪВЕСТ ЩЕ СТИСКАМ ПАЛЦИ МОСКОВ ДА ПУКНЕ ЧЕ ИНАЧЕ НЯМА КАК ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ НЕГО
Димитър06:47 - 12.11.2011
Не пишете глупости за Краси Терзиева. По-добре коментирайте глупостите на Андонов и стискайте палци Москов да си остане кмет, а не протежето на дупнишките мутри!
Тоци18:47 - 11.11.2011
Най - интересното е че Краса Терзиева си мисли че не може да бъде разкрита. Бабо Краси, знаем те наизуст. Интригите ти минаваха преди време, сега си вън от бизнеса. Прелъстена и уволнена, най - гадното нещо в живота на един журналист - да бъде уволнен поради некадърност.
бек15:36 - 11.11.2011
Бекъм, защо само на невалидните? Хайде да видим всички бюлетини ;) И за какво ще се жалваш, Бекъмчо - нали поне двама от ръководството на всяка СИК са от ГЕРБ?! Т.е. искаш да кажеш, че тези дето ти си назначил да те представляват в СИК-овете са допуснали грешки (респ. са нарушили закона) или са си затваряли очите и в случай че се оакаш да има за какво да обжалваш. Мноого плоско. Да видим дали ще ти се вържат от съда на малоумието ;)

FACEBOOK