Wosh MC е големият победител в Big Brother: Most Wanted 2018

Снимка: Nova.bg/bigbrother

Уош МС спечели титлата "Любима риалити звезда на България" на големия финал на Big Brother: Most Wanted 2018.

На почетното пето място се класираха Благой и Златка, а Станимир Гъмов излезе четвърти, като се пошегува, че е повторил постижението си от предишното си участие в шоуто. Бронзовият медалист този сезон е Никита Джонсън, а среброто отиде при Джулиана Гани.

"Всички трябва да си помагаме повече", бяха първите думи на победителя в най-популярното риалити в България. Ники Кънчев коментира, че през този сезон на преден план са излезли ценности като приятелството и добротата.

Стефан беше много развълнуван и се разплака в Къщата, благодари на всички за подкрепата, както и на шоуто. "Това нещо тук никога няма да го забравя. Дълбок поклон“, завърши Уош, напускайки Къщата.

Петима съквартиранти се впуснаха в битката за победата. Преди малко повече от месец Никита, Гъмов, Уош, Джулиана, Благой и Златка прекрачиха прага на най-известната Къща в България.

След няколко емоционални и нелеки седмици, тази вечер те напуснаха Къщата на Big Brother, а последният излязъл е големият победител в Big Brother: Most Wanted 2018 - Уош МС. 

Зрителите станаха свидетели на невероятно шоу. Петимата финалисти изпълниха последната си мисия за сезона. Всеки от тях изпя песен в дует с любимите на цяла България Орлин Горанов, Кристина Димитрова, Анелия, Любо Киров, Скандау и Емануела.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf
loading...