"Взривяваща" постановка и евакуация разведри гостите на читалището в Банско

Снимки: Община Банско

Любимите актьори на България - Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров, ще помнят дълго гостуването си в Банско.

Несъмнено и публиката в залата ще пази спомен от тяхната буквално взривяваща игра.

Второто представление от афиша на Летните театрални празници "На публиката - с любов" премина през "огън и вода", както каза самият Мамалев.

Малко след началото "Майсторите на комедията" евакуираха всички присъстващи, заради задушаващ дим в салона.

Първия взрив, който се чу зад сцената, беше майсторски отигран от Мамалев, но вторият предизвика неговото истинско безпокойство и представлението бе прекъснато с принудителен антракт.

Според данни на МВР се е самозапалило ел. табло, което предизвикало безпокойството. Сигналът до 112 е подаден от зам.-кметът Асен Кирицов, който бил част от зрителите.

Публиката търпеливо изчака продължението и когато до един се върна обратно в залата, награди актьорския състав с бурни аплодисменти.

Танци, песни и огромна доза забавление подари неповторимото трио на банскалии.

Текстът сякаш бе писан специално за това гостуване, а приятелската атмосфера между актьори и публика, се усещаше във всяка минута.

Камен и Тончо няколко пъти изказаха впечатленията си от бързата реакция на трите институции - полиция, пожарна и бърза помощ, които останаха "на пост" до напускането на последния човек в салона. 

"Това е рискът на живото предаване", с усмивка каза Воденичаров и припомни на всеослушание подобна история от варненско турне.

Явно, с енергията, която не пестят и "високото напрежение" от смях, което предизвикват, "Майсторите на комедията " са способни да разпалват пожари от всеотдайна обич към своята публика.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK