Жени нападнаха и обраха пенсионерка

Снимка: Infomreja.bg

Неизвестен заплаши с нож възрастна жена, взе ѝ 900 лв.

Четири жени нападнаха и обраха пенсионерка в Стара Загора.

Вчера в Първо РУ - Стара Загора е получено съобщение от 85-годишна жена, затова че около 13:10 ч. във входа на жилищен блок, намиращ се на ул. "Генерал Гурко", е била нападната от четири жени, които са ѝ отнели със сила златен ланец и златна висулка.

Образувано е досъдебно производство по чл.198, ал.1 от НК.

В 08.45ч. в УП-Криводол, е получено съобщение, че около 04.00 ч., неизвестно лице проникнало в частен дом в село Пудрия, обитаван от 77-годишна жена. След използване на физическа сила и заплаха с нож, непознатият отнел 910 лева.

Две домови кражби са разкрити от криминалисти на РУ-Сливен. Извършителят е задържан.

На 14 март 21-годишен мъж е подал заявление за кражба на инструменти от двора на дома му в град Сливен. В резултат на проведените незабавни оперативно-издирвателни действия за извършеното престъпление е задържан 46-годишният К.К. от град Сливен. Той е криминално проявен и осъждан за кражби и други престъпления.

В хода на разследването и проведената специализирана операция полицейските служители установяват, че К.К. е извършил кражба на пари, лични документи и други вещи от още един частен дом в град Сливен. Собственичката, жена на 60 години, не е подала сигнал за извършената кражба. Тя е издирена и уведомена, като нейния случай е регистриран и присъединен към досъдебното производство. 

Първоначално К.К. е задържан за 24 часа. Работата по документиране на цялостната му престъпна дейност продължава. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK