Възстановяват Зонална изложба „Струма” 2017

Снимка: Градска художествена галерия - Благоевград

Община Благоевград поема домакинството на петото (от възстановяването му) издание на Зонална изложба „Струма” 2017 г. и кани творци да вземат участие в нея.

Изложбата ще бъде експонирана в залите на Градска художествена галерия – Благоевград и изложбената зала в РИМ – Благоевград за времето от 18-и ноември до 18-и декември 2017 година.

Откриването е насрочено за 18-и ноември от 12.00 часа. Творбите на желаещите да участват ще се приемат на 11-и и 12-и октомври 2017 г. (сряда и четвъртък) в Градска художествена галерия – Благоевград от 09:00 18:00 часа.

Журирането ще бъде направено на 16-и октомври. Авторите могат да представят до 3 /три/ творби – живопис, графика, скулптура, приложно изкуство и 1 неконвенционално изкуство (работите да са във вид за експониране).

Всяка община организира транспорта на съответните произведения. При приемане на творбите всеки участник внася сума от 10.00 лв. за каталог, която не се възстановява при евентуално отхвърляне на предложените творби.

Желателно е след журирането, за отпадналите от изложбата произведения да бъде осигурено всичко необходимо за транспортирането и съхранението на творбите. Поради твърде ограничената експозиционна площ, произведенията на всеки автор трябва да заемат до 2 линейни метра /два линейни метра/.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK