Възрастните хора от Разлог: Красимир Герчев спечели сърцата ни, направи много за нас и за общината

Снимки: Пресцентър ГЕРБ-Разлог

Пенсионерите от Дългата махала в Разлог посрещнаха кандидат-кмета на общината Красимир Герчев и екипа му с аплодисменти и радушно. В кафе „Оазис“ възрастните хора споделиха радостта от постигнатото през последните четири години, но и поставиха проблемите, които ги тревожат.

В краткото си слово Красимир Герчев сподели удовлетворението си от партньорството с клубовете на пенсионерите в цялата община, а така също и постоянните грижи на общината за привличането на средства от европейските програми за възрастните, децата и хората в неравностойно положение, развитие и повишаване на качеството на услугата „Домашен социален патронаж“, от която се възползват над 300 души.

„С изключителен принос за подобряване на живота на хората в неравностойно положение са реализираните социални проекти „Личен асистент“, „Приеми ме“, „Помощ за хората с увреждания", „Почистване на дома“ и др., които общината продължава да реализира", подчерта той.

"За мен няма по-значим проблем от социалния, особено от проблемите на възрастните хора, децата и на хората в неравностойно положение. Принципите на разпределение на бюджета са първо да стигнат средствата до вас, да обезпечим социалната програма и след това – към инфраструктура и другите дейности“, допълни кандидат-кметът на ГЕРБ.

Възрастните хора изразиха тревога  за улиците „Бела река“ и „Изворите“, както и за пътната настилка в местностите "Бойков рид" и "Шипоко", на което Герчев отговори, че проблемите на тези обекти са на вниманието на общината.

„Стената на улица „Бела река“ поддаде и скоро ще бъде реконструирана и отново залесена. Подобно е положението и на другата улица, а пътната настилка до местностите е технически и бързо разрешимо", заяви той.

Светлана Газилова изказа топла благодарност на Красимир Герчев за грижите, за добротата и човечността му при решаване на всички проблеми на възрастните хора. 

„С него можем да споделим всичко, той е вежлив и добър. Неговото най-голямо предимство е, че работи за това градът ни да стане още по-красив, уютен, чист,  в който и младите да пожелаят да живеят тук. Негово голямо предимство е 6-годишният му опит, а под негово ръководство общината се промени и ние се гордеем, че живеем в  нея. И ще гласувам за него“, изрази ясна позиция възрастната жена и посвети цяло стихотворение на правото да се гласува и да се избира разумно.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK