Заловиха извършителите на кражба с взлом в Бургас

Снимка: Infomreja.bg

Оказаха се двама македонски граждани

Служители от отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас, и Пето Районно управление в града са установени извършителите на взломна кражба, осъществена на 3-ти септември в дома на 57-годишен бургазлия.

Тогава чрез взломяване на входната врата и на неподвижна метална каса, намираща се в жилището, изчезнаха 1 500 лева, златен мъжки пръстен, боен пистолет заедно с пълнител и 18 бойни патрони за него, както и връзка секретни ключове.

Оказа се, че извършителите са двама македонски граждани / на 33 и 35 години/, които са задържани във Варна. Същите се придвижвали с лек автомобил «Ауди А 3» с македонска регистрация.

В автомобила им са намерени и иззети откраднатият златният пръстен, бойният пистолет с пълнителя и намиращите се в него бойни патрони. Материалите по случая са докладвани в Бургаска районна прокуратура, като с прокурорско постановление крадците са задържани за срок до 72 часа.  На обвиняемите е наложена мярка за неотклонение «задържане под стража». Работата по случая продължава от служители на Пето РУ – Бургас.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK