Възпитаничка на католическо училище продава девствеността си

Снимка: novini.bg

Бившата възпитаничка на християнско училище, 23-годишната Бейли Гибсън от щата Уисконсин, продава в интернет своята девственост, съобщава в. "Сън". Интернет наддаването ще се проведе в публичния дом "Мунлайт Бъни ранч" в град Рино, щата Невада.

Бейли израснала в строго християнско семейство. Родителите й я записали в девически пансион, където момичетата не можели и да си помислят да зърнат свой връстник от мъжки пол.

Бейли твърдо била решила да запази непорочността си до сватбата. Но тя преосмислила обета си след тежка раздяла. След предателството на своя избраник, момичето се решило на необичайната стъпка да се предложи на търг.

Това не й било лесно, тъй като била възпитана твърде пуритански в закрития пансион. На Бейли не й давали да гледа телевизия, да слуша друга музика освен религиозна, да се среща с момчета и да посещава партита.

Нейните приемни родители били много набожни и много строги. След като завършила интерната, Бейли се преместила да живее при биологичната си баба в щата Уисконсин.

Тук тя за пръв път се влюбила в момче, но то я разочаровало, защото не спазило обета си да останат девствени до венчавката, а преспал с друго момиче. Така Бейли решила да се предложи на онзи, който даде най-висока цена за нея.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d