Кметът на община Хаджидимово посрещна гости от Италия и Македония

Снимки: Община Хаджидимово

Кметът на Община Хаджидимово - Людмил Терзиев, посрещна в заседателната зала на общината партньорите на СУ „Никола Вапцаров“ – Хаджидимово, по европейски проект „L’ effet papillon” / „Ефектът на пеперудата“/ на Програма „ Еразъм+“, Ключова дейност 2: „Стратегически партньорства“, сектор „Училищно образование“.

Гостите са от Скопие и Стиляно – Италия.

Срещата бе предварително замислена и организирана от координатора на проекта Заприна Глушкова.

В предварителни разговори с кмета на общината те планираха всичко до най-малки детайли, което естествено доведе до една успешна среща.

В разговорите с кмета на Община Хаджидимово гостите научиха подробно за историята, природните дадености, културните забележителности и икономическото развитие на града и региона. 

Людмил Терзиев представи и добрата работа на общината в печеленето и реализирането на проекти.

Той изрази своето задоволство от реализацията на проекта като заяви: „Вие сте гости не само на Средно училище „Никола Вапцаров“, но и на град Хаджидимово. Надяваме се престоят Ви да е плодотворен, защото проектът е изключително важен, тъй като е свързан с образованието и младите хора.“ 

Представяйки културната визитка на града, той събуди любопитството на гостите да поставят множество въпроси и да вземат участие в срещата.

В края на срещата кметът подари на всички от групата – 5 учители и 12 ученици, традиционни за община Хаджидимово и региона подаръци като им пожела ползотворна съвместна работа и добри резултати при реализирането на планираните дейности.

Гостите останаха очаровани от топлия прием на господин Терзиев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK