Вързано куче събори и нахапа жестоко пияна жена от Вълкосел, пострадалата е в болницата в Гоце Делчев в шок

Снимка: Infomreja.bg, архив

Куче, вързано в двора на стопаните си в сатовчанското село Вълкосел, днес е съборило и нахапало жестоко 38-годишна пияна жена от селото, която не могла да избяха от лапите и зъбите на озверялото животно заради неадекватното си състояние.

Благодарение на оказаната помощ на местни хора жената е била отнета от нападналото я куче, след което е била закарана в болницата в Гоце Делчев.

Полицейски служители и притекли се на помощ на пияната жена местни хора са свидетелствали, че действително кучето е било вързано. Съседи заявили, че стопаните никога не пускали кучето да се разхожда свободно, макар и по двора.

Пострадалата жена Мая Абдишева, която във Вълкосел е известна като "Арабела", е приета в МБАЛ "Иван Скендеров" в много тежко състояние, в шок и с множество рани по главата, ръцете и цялото тяло след ухапванията от кучето.

Около 10 часа днес, след като 38-годишната Мая Абдишева, взела сутрешната си дажба алкохол, решила да посети съседите си, които в двора държали вързано кучето си пазач. Без много да му мисли Арабела тръгнала към домашния любимец и посегнала да го погали, а в ръката си държала баничка, която възнамерявала да му даде.

Разяреният пес обаче не спрял да я лае, а когато тя се приближила до него, я нападнал,  съборил я на земята и започнал да я хапе жестоко.

Хората от Вълкосел коментират, че напоследък Мая Абдишева като се напивала влизала по къщите да краде. Те не изключват и днешното посещение у съседите й да е било с такава цел.

Твърде вероятно е и самото куче да е освирепяло, след като е подушило, че неканената гостенка е употребила алкохол, тъй като е добре известно, че кучетата проявяват нетърпимост към пияните хора.

От болницата в Гоце Делчев съобщиха, че състоянието на пострадалата жена след направените й вливания, превръзки и други манипулации леко се е подобрило. Тя е под денонощно медицинско наблюдение и лекарите се надяват, че тя ще се възстанови напълно. 

 

КОМЕНТАРИ

Въведете име...19:33 - 19.02.2017
Можи и ти да си помак твоята майка е чукал помак
Do Patriot18:00 - 19.02.2017
Eh i twoita majka da eba patriote , bokluk maikato da eba i geurina
Patriot12:10 - 19.02.2017
е*ах тяхната майка и к*рвенските алкохолички.Тая сигорно е зоофилка обича животните да чукат ма нее познала.Във Вълкосел и бабите пият алкохол даже и кока смъркат. Тия помаци направо се побъркаха след падането на комунизма.
Рушан22:49 - 18.02.2017
Тук така си пием

FACEBOOK