Акция в селото с най-голяма престъпност

Снимки: МВР

Полицаи дежуриха през цялото денонощие

Полицейски служители проведоха операция за противодействие на битовата престъпност в село Иваново. Акцията, която обхвана и тъмната част на денонощието, беше под надзор на Окръжна прокуратура – Шумен.

Осем полицейски екипа работиха на територията на селото по различни направления на дейност – криминална, административна и профилактична. На входа и изхода на населеното място униформени бяха образувано временни контролно-пропускателни пунктове, служителите на които проверяваха автомобилите, които влизат и напускат населеното място. Проверени са 121 моторни превозни средства и 156 лица. Проведени са разговори и са профилактирани осем криминално проявени жители на селото.  Няма регистрирани криминални престъпления.

Установени са 56 нарушения на скоростните режими. Водач на БМВ с шуменска регистрация бил установен да управлява с 176 км/ час преди село Иваново при максимално разрешена скорост от 90 км/ час.

По време на проверките са констатирани различни нарушения, за които полицейските служители са съставили 11 акта и са наложени 37 глоби с фиш.

Село Иваново е едно от селата в община Върбица с най-тежка криминогенна обстановка. През 2019 година в селото са регистрирани 14 престъпления, 11 от тях са разкрити, а по останалите работата продължава.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK