Вълшебства и магии забавляваха публиката в Есенния салон на изкуствата

снимки: Продуцентска къща "ЕНИ филм"

ИКАР си свали главата, а IVOX Magic прободе асистентката си със саби

Магичен спектакъл пренесе публиката в света на вълшебствата във втория ден на Есенния салон на изкуствата в Перник. Илюзионистът ИКАР изуми публиката с коронния си номер, в който си сваля главата от раменете. ИКАР е третият български маг, който разработва този номер, след Мистър Сенко и Астор. Показвал го е вече няколко пъти пред публика, както и на традиционната среща на представителите на гилдията при самия Астор. Ефектът винаги е поразяващ.

Публиката в зала "Георги Русев" в Двореца на културата в Перник се забавлява с ефектните илюзии и манипулации на IVOX Magic. От ръцете на ловкия вълшебник излитаха гълъби и разцъфваха цветя. Зрителите изтръпнаха, когато той затвори своята асистентка в кутия, след което я прободе с множество остри саби. За щастие в края на номера красивата асистентка ефектно излезе от кутията невредима. IVOX Magic  е член на Българския магичен кръг и на Световното братство на магьосниците. Гастролирал е из цяла Европа – Франция, Холандия, Турция. Магичното дуо е носител на множество национални и международни награди.

Красиви и ефектни фокуси и илюзии показа младата илюзионистка Ани. Тя наследила таланта и любовта си към илюзионното изкуство от своя баща, но с чувство за хумор и самочувствие твърди, че в момента е по-добра от него. През 2012 г. Ани спечели специалната награда за General  Magic на Фестивала на илюзията, организиран от Астор. Носителка е и на награда от INTERNATIONAL&BALKAN MAGIC FESTIVAL  през 2008 година.

Спектакълът бе ефектно обвързан в цялостна хореография с танците на красивите момичета от балет "Авангард" с ръководител Добри Добрев.

Магичният ден започна с детски спектакъл, в който стотици деца се забавляваха с фокусите на Маг Жиров и Бонбончо. ИКАР и IVOX Magic разкриха тайните на своите вълшебства и научиха любопитни малчугани на ефектни номера.

След двата дни, посветени на изобразителното и илюзионното изкуство, Есенният салон на изкуството в Перник завършва с джаз сцена тази вечер, на която ще се изявят Сентиментал Суингърс и Михаил Йосифов Секстет, Станислава Димитрова - Съни, КО "Орфей", Славена Даскалова и Джаз Орфеус и Александра Александрова - Алекс.

 

снимки: Продуцентска къща "ЕНИ филм"
снимки: Продуцентска къща "ЕНИ филм"
снимки: Продуцентска къща "ЕНИ филм"
снимки: Продуцентска къща "ЕНИ филм"

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK