ПМГ „Проф. Емануил Иванов“ – Кюстендил, с първа награда по английски език

Снимки: Личен архив

Ани Ковачева се класира сред шестте финалиста и взе първо място в категория оригинална оратория

Ани Ковачева, ученичка от 10 „г“ клас на Природоматематическа гимназия “Проф. Емануил Иванов, взе участие в състезание по речи и дебати на английски език, организирано от фондация “БЕСТ”(Български турнири по английска реч и дебати).

Основана през 2013 година, Фондация “БЕСТ” предоставя на българските ученици, изучаващи английски език, възможност да бъдат част от общност, където не само да усъвършенстват уменията си по английски език, но и да постигнат личностно развитие.

“БЕСТ” си поставя за цел да мотивира учениците да мислят критически, да се изразяват креативно, и да бъдат част от общество, което активно се интересува от бъдещето и успеха на България.

Предоставя възможност за участие в състезания по английска реч и дебати както в България, така и международно. Учениците се състезават в следните 5 дисциплини на английски език: дебати, публична реч, драматичен дует, рецитиране на проза и рецитиране на поезия.

Ани се класира сред шестте финалиста и взе първо място в категория оригинална оратория. Речта, с която тя се представи на състезанието бе “Функционалната неграмотност сред младите хора”.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK