„Училищна панорама“ представя училищата и школите в Благоевград

Снимка: Община Благоевград

За шеста поредна година Благоевград събира на едно място учебните заведения в  „Училищна панорама”.

Началото ще бъде поставено в 11:00 часа на 28 май /понеделник/ на площад „Македония“, където ще бъдат презентирани всички училища, езикови школи, занимални.

Участие в тазгодишното издание на „Училищна панорама“ ще вземат Природо-математическа гимназия „Акад. Сергей  П. Корольов”, Професионална гимназия по туризъм и лека промишленост „Гоце Делчев“,  Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград, Професионална гимназия по икономика „Иван Илиев“, НХГ гимназия „Св. св. Кирил и Методий”, Благоевградска професионална гимназия „Ичко Бойчев”, Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Васил Левски”, II ОУ „Димитър Благоев”, Средно училище с изучаване на чужди езици „Св. Климент Охридски”, III ОУ „Димитър Талев”, V СУ „Георги Измирлиев”, XI СУ „Христо Ботев”, Занималня „Еврика”, VII СУ „Кузман Шапкарев” и Езиков център „LinguaMundi”.

Инициативата се организира съвместно  от община Благоевград и Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград – Център за кариерно ориентиране и се превърна в традиция за града.

Основната цел е гражданите и гостите на града да се запознаят с възможностите, които се предлагат на образователния пазар. Това ще помогне на всеки заинтересован информирано и мотивирано да направи своя избор, а отговорността на педагозите да бъде споделена от родители, държавни институции, извънучилищни организации, кариерни консултанти. Всички присъстващи ще могат да се включат и в томбола с награди.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK