Втори мотоциклетист загива за четири дни в Пиринско

снимка: infomreja.bg

25-годишният Венцислав Ситняков е загиналият на място след произшествие с мотор край Симитли, съобщи БГНЕС. Сигналът за произшествието е получен вчера към 17 часа. Инцидентът е станал на черен път над село Долно Осеново, община Симитли.

Младежът управлявал кросов мотор, движейки се с несъобразена с трудните пътни условия скорост, Ситняков излетял от трасето и се блъснал в буково дърво край пътя. Мотористът бил без предпазна каска. Открит е безжизнен, заклещен между две дървета.

Смъртта му е констатирана от пристигналият ва място екип на филиала на ЦСМП в Симитли. На местопроизшествието е извършен оглед от служителите на Второ РУП-Благоевград. Мотоциклетът на загиналия младеж е прибран в полицията.

Трупът на Ситняков късно снощи е транспортиран за аутопсия в моргата на МБАЛ-Благоевград. Аутопсия ще установи причините за смъртта на младежа, който е от Долно Осеново.

Това е вторият смъртен случай с мотоциклетист за четири дни на територията на ОД на МВР-Благоевград. Както информирахме, на 24-и този месец 16-годишният Денис Кьоров от Якоруда загина при удар в сграда. Неправоспособният Кьоров загина на място на изхода на града в посока Разлог след като буквално се размаза в ограда в района на подстанцията в Якоруда.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK