Втори международен турнир за Йордан Динов

снимка: Пресслужба ОФК Пирин, архив

На 30-и март се навършват две години от жестокото убийство на известния благоевградчанин Йордан Динов, който бе безкомпромисно разстрелян в София. По този повод, и вече традиционно, на 22 и 23 март ще се проведе втори международен турнир по футбол в негова памет за деца, родени през 2002 година.

Организатори на първенството са близки, приятели и роднини на Йордан. Тази година участие ще вземат два македонски отбора в лицето на частната „Академия Пандев” на небезизвестния нападател Горан Пандев, както и „Брегалница” от Щип.

Освен тях участие потвърдиха още отборите на „Локомотив” София, „Марек” Дупница”, „Банско”, „Пирин 2001” и две формации на ОФК „Пирин” ЕООД Благоевград.

Организаторите са предвидили купи и награди за победителите, както и индивидуални такива за най-добрите състезатели
по постове. Първенството ще се проведе в спортната зала „Скаптопара”.

Отборите са разделени в две групи, като жребий за съставът им ще бъде теглен в понеделник и ще бъде обявен. Предвижда се двата отбора гости от Македония да са в различни групи, както и двете формации на благоевградския Пирин.

Победителите в групите ще играят финал за първото място, а вторите малък такъв- за 3 и 4 място. Между двата фина
ще се проведе и демонстративен мач, подобно на миналата година, когато двубой играха благоевградските спортни журналисти и общински съветници.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK