Малката Силвестра Александрова от Бобов дол се нуждае от спешна операция. Да помогнем!

Снимка: личен архив

Нека отворим сърцата си и да подадем ръка на малката Силвестра Александрова от Бобов дол. Детето има нужда от спешна операция за присаждане на стволови клетки, за да се движи и изживее пълноценно своето детство.

Трансплантацията на стволови клетки трябва да се извърши в Истанбул, а нужната сума е 24 хил. долара. Сумата е непосилна за нейната майка, която сама отглежда и се грижи за Силвестра. 

Нека бъдем съпричастни и добри и да подкрепим детето в неговата тежка борба; да му дадем шанс да играе със своите връстници и да се усмихва!

За набиране на средства ще бъде организиран благотворителен концерт, под наслов: "Да подадем ръка...", който ще се състои на 15. май /вторник/ от 18:00 ч. в Спортната зала на Дупница. Билетът за концерта е 5 лв. Номерът на дарителската сметка е: BG39 SOMB 9130 1453 3233 01. 

Участие в благотворителния концерт ще вземат изпълнителите Иван Дяков, Борис Дали, Мария и Магделена Филатови, Янко Неделчев, танцов състав "Зора" към НЧ "Зора - 1858", танцов клуб "Терпсихора" и вокален състав към ОУ "Христаки Павлович" - Дупница.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK