Всяко даренe има значение! За да ни има!

Снимка: Infomreja.bg

Нека бъдем единни, за да ни има!

Броят на заболелите от COVID – 19 у нас продължава да расте. За последното денонощие те са 51, което прави общият им брой от началото на пандемията 966 души. Всеки ден броят на заболелите става все по-голям.

Ние отказваме да живеем в страх, че сме безсилни в тази битка и вярваме, че можем да преминем през всичко, ако бъдем единни.

Всички знаем, че българските болници не разполагат с достатъчно животоспасяваща апаратура, защото никога преди светът не се е изправял пред подобна пандемия.

Такъв е случаят и с болницата в Благоевград, където се настаняват най-тежките случаи от областта и не само.

Ние вярваме, че можем да участваме заедно като родители, като синове и дъщери, като внуци, като приятели, да участваме с дарения, доброволческа работа и съзнателна подкрепа, правейки възможна борбата на нашите медиците на първа линия в МБАЛ-Благоевград.

Ние вярваме в доброто и силата на всеки един от нас да помогне, за да запазим хората, които обичаме.

Ето защо ТВ ДАРТС, подкрепена от ИНФОМРЕЖА и останалите местни медии, поде инициатива за набиране на средства за закупуването на десет респиратора, които ще бъдат дарени на МБАЛ-Благоевград.

Нужните средства са 153 хил.евро, които трябва да бъдат събрани спешно, заради задаващата се епидемия. Всеки може да дари, като посети платформата ХЕЛП КАРМА, кампанията ЗА ДА НИ ИМА. За повече информация за кампанията можете да намерите на сайта: zadaniima.com.

Нека покажем, че заедно можем да се справим с всяко предизвикателство! Нека бъдем единни, за да ни има!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK