Все повече специалности от ЮЗУ преминават към онлайн обучение

Снимка: Infomreja.bg

Лекциите са от дистанция, упражненията – присъствено в Техническия факултет

Факултети от Югозападния университет преминават към онлайн обучение.

Към мярката се стигна заради повишения риск от заразяване при струпване на хора, както и препоръките на здравния министър за избягване на масови мероприятия, каквито например са лекциите.

Към този момент от дистанция се обучават студентите от Факултета по педагогика, Правно-историческия факултет, Стопанския факултет, Техническия факултет.

Лекциите са от дистанция, упражненията – присъствено, в Техническия факултет, уточняват от ЮЗУ.

Втори, трети и четвърти курс от специалностите „Английска филология“ и „Приложна лингвистика“ също се обучават онлайн, а в заповедта на декана на Филологическия факултет е разписано, че дистанционното обучение ще продължи до 15-и ноември.

От 27 октомври към обучение от дистанция преминават и студентите във Факултета „Обществено здраве, здравни грижи и спорт“.

Студентите от специалностите „Информатика“ и „Информационни системи и технологии“, ОКС „Бакалавър“ и ОКС „Магистър“ ще преминат в обучение от дистанция, считано от 27 октомври до 15 ноември 2020 година.

Студентите от специалностите „Математика“, „Педагогика на обучението по математика и информатика“, „География и регионална политика“, „Екология и опазване на околната среда“, „Педагогика на обучението по география и история“ „Физика“, „Приложни оптични технологии“, „Оптични технологии“, „Педагогика на обучението по физика и математика“ излизат в онлайн среда от 2 ноември до 15 ноември.

Още от началото на учебната година в университета от втори, трети и четвърти курс в специалностите "Предучилищна и начална училищна педагогика", "Предучилищна педагогика и чужд език", "Начална училищна педагогика и чужд език", "Социална педагогика" и "Специална педагогика", тече електронно обучение чрез използване на електронната платформа Blackboard и други алтернативни платформи за обучение.

 

КОМЕНТАРИ

Claudia Klein22:50 - 26.10.2020
Здравейте и добре дошли в Spotlight Global Financial Services, казвам се Клаудия Клайн, аз съм заемодател, а също и финансов консултант. Имате ли остра нужда от финансово укрепване? Имате ли нужда от заем за различни цели? ако отговорът ви е да, ще ви посъветвам да се свържете с моята фирма чрез | [email protected] | или ни изпратете съобщение на WhatsApp: +4915758108767 | и имате заем в сметката си в рамките на 24 часа, защото ние предлагаме отлични услуги по заема по целия свят. Ние предлагаме всички видове заемни услуги (Личен заем, Бизнес заем и много други), предлагаме както дългосрочни, така и краткосрочни заеми, а също така можете да заемете до 15 милиона евро. Моята компания ще ви помогне да постигнете най-различни цели с широка гама от заемни продукти. Знаем, че получаването на легитимен заем винаги е бил огромен проблем За хората, които имат финансови проблеми и се нуждаят от решение на тях, много хора се затрудняват да получат заем от собствените си капитали от местните банки или други финансови институции поради висок интерес процент, недостатъчно обезпечение, съотношение дълг / доход, нисък кредитен рейтинг или някакви други причини. Няма повече време за изчакване или стресиращи банкови посещения Нашата услуга е достъпна 24 часа в денонощието 7 дни в седмицата - можете да получите заем и да завършите транзакциите си, когато и където и да е необходимо. Ние предоставяме услуги за заем от 24 часа от световна класа. За запитвания / въпроси? - Изпратете имейл до | [email protected] | или ни изпратете съобщение на WhatsApp: +4915758108767 | и получавате отговор за миг Можете лесно да ни проверите на нашия уебсайт чрез: https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial || Вашето семейство, приятели и колеги не трябва да знаят, че нямате пари в брой, просто пишете ни и ще получите заем. Вашата финансова свобода е във вашите ръце!
Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK