Все повече граждани от Благоевград и цялата страна даряват за кампанията „ЗА ДА НИ ИМА“

В кампанията се включи и група учители от Центъра за личностно и творческо развитие в Благоевград

Група учители от Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград се включи в кампанията „За Да Ни Има“.

Педагозите с големи сърца дариха сумата от над 1000 лв. За благородния жест разказаха в ефира на БТВ. Веднага след излъчване на репортажа десетки граждани се включиха в кампанията с различни суми.

Инициативата по набавяне на средства за покупката на респираторни апарати за местната болница стартира в средата на март. Въпреки тежкото финансово състояние, в което се намират много българи, стотици отделиха от бюджета си и дариха в кампанията -„ЗА ДА НИ ИМА“.

„ЗА ДА НИ ИМА“ е мащабен дарителски проект, организиран от ТВ „Дартс“ с помощта на всички местни медии. Целта на проекта е събиране на сумата от 300 хил. лева, с която ще бъдат закупени сертифицирани 10 респиратора за МБАЛ-Благоевград, която приема болни от коронавирус от цялата област.

Кампанията продължава, всеки който иска да дари може да го направи на платформата ХелпКарма, кампания ЗА ДА НИ ИМА.

Всеки може да подкрепи МБАЛ-Благоевград, с различни медикаменти и консумативи. Повече информация за нуждите на болницата може да се открие на www.zadaniima.com

Мили хора, последвайте добрия пример, както много го направиха!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK