Връчиха свидетелствата за основно образование на седмокласниците в Трето ОУ - Гоце Делчев

Снимки: Трето ОУ - Гоце Делчев

Емоционалната церемония се проведе вчера в двора на училището

Вчера в Трето основно училище „Братя Миладинови“ - Гоце Делчев, се проведе цeремонията по връчване на свидетелствата за основно образование и грамоти на учениците от VII клас при спазването на мерки за безопасност. 

Директорът на училището - Мариана Халачева, поздрави седмокласниците за успешното завършване. Учениците Александра Татанова, Здравислава Узунова и Вероника Шагова прочетоха прощални слова към учителите и съучениците си.

Знаменните групи предадоха и приеха знамето на училището, а училищният двор бе огласен от песента „Един неразделен клас“.

Ваня Тупарова - старши учител по английски език, отправи пожелания към седмокласниците, с което докосна сърцата на всички присъстващи. Ето и част от думите й: 

„Скъпи момичета и момчета от Випуск 2020 г., изминаха седем години – труд и усърдие, усмивки от радост и щастливи мигове. Стъпка по стъпка вие се изградихте като личности. През тези години ние – Вашите учители, сме преживявали всяка една болка, всяка една радост с Вас.

Бяхме силната и здрава ръка, която Ви държа през моментите на бури и силни емоции. Помагахме Ви да видите целта все по-близо, за да утроите енергията си и да станете зрели хора.

Мили деца, изкачвайте смело стъпалата на живота! Препятствията не бива да ви спират. Ако стигнете до стена, не се връщайте назад и не се предавайте! Помислете как да я прескочите или да я съборите! 

Не се отказвайте! Бъдете здрави, щастливи и успешни! Бъдете себе си! Ние, Вашите учители, се гордеем с Вас!

Пожелавам ви да имате куража да реализирате всички мечти, късмет във всичко, да имате вяра, че хубавото тепърва предстои!“.

По традиция, седмокласниците връчиха и подарък за училището.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK