Ротаракт клуб – Дупница, с акция „Куп и дари“

Снимка: Личен архив

Тя ще се проведе в периода 13-23-и април

Във времена като сегашните много български граждани ще загубят досегашните си работни места, а съответно и доходи. В тази връзка от Ротаракт клуб – Дупница, организират благотворителна кампания “Купи и дари”. Тя ще се проведе в периода 13.04 - 23.04.2020 г. 

„За да ограничим всякакъв контакт и струпване на хора, ще поставим кошници на подходящи места след касите в магазини CBA (ж.к. Бистрица и Горна махала), Топ маркет (ул. “Св. Иван Рилски”) и Кауфланд, като няма да поставяме представител на клуба като в досегашните ни кампании “Купи и дари”, а ще разчитаме на медиите и плакатите, поставени на входовете на обектите.

Всеки може да се включи в кампанията, като закупи продукти, които да дари в нашите кошници. След като се съберат продукти в края на всеки работен ден или през ден, член на нашия клуб ще взима събраните дълготрайни хранителни продукти, които ще бъдат директно транспортирани до достъпно обществено място.

Там, те ще бъдат разпределени по вид и гражданите, които имат нужда от тях, ще могат да вземат напълно безплатно“, обявиха още от Ротаракт клуб - Дупница. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK