Временна организация на движението за 21 март

снимка: infomreja.bg, архив

Временна организация на движението въвежда РУП – Кюстендил на 21 март, когато ще бъде отбелязан денят на пролетта.

Ще бъде затворено движението на МПС в района на лесопарк “Хисарлъка” от 9.00 до 17.00 ч. Собственици, ползватели и наематели на търговски обекти трябва да са приключили със зареждането им до този час. Ще бъдат пропускани само участници в празничната програма, снабдени с пропуск от Община Кюстендил.

На същата дата в 8.00 ч. се затваря движението за МПС в централната градска част между улиците “Гороцветна”, “Неофит Рилски”, “Родопи” и “Демокрация”. Собствениците на временни търговски обекти, които ще са разположени пред театъра, трябва да са ги заредили преди 8.00 ч.

От МВР - Кюстендил напомнят на гражданите, преди да се включат в тържествата, да се убедят, че са изключили отоплителните уреди, затворили са прозорците и са заключили жилищата си.

В района на масовите тържества да бъдат внимателни – джебчиите се възползват от ситуации, когато има събиране на повече хора. Засилено полицейско присъствие ще бъде осигурено в района на провеждащите се тържества, както и по-чести автопатрулни обходи в жилищните райони.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as
loading...