Време е за собствен бизнес!!!

Вие сте амбициозен и предприемчив? Имате ясни идеи за бъдещето си?

Искате да успеете със собствените си усилия? Може би е време да стартирате собствен бизнес?

Замисляте се дали да не рискувате?

А знаете ли какви документи са ви необходими?

Счетоводна къща ”Крестън БулМар – Кюстендил ” ще Ви насочи какви документи трябва да подготвите и какви действия трябва да предприемете, за да откриете ваша фирма и да започнете собствен бизнес:

* Първото нещо, което трябва да направите, е да решите каква ще бъде правната форма на Вашата фирма ( ЕТ, ЕООД, ООД, АД, ДЗЗД).

* След това трябва да си изберете име на фирмата и да проверите дали то вече не е заето от друга фирма. Това става в Търговския регистър. Ако е необходимо можете да си запазите име за фирмата и там може да попитате какви документи са Ви необходими и къде да ги подадете.

* Следва подготовката на документите за регистрация. Информация за необходимите документи можете да намерите на сайта на Търговския регистър. След това подготвяте „Съгласие с образец на подпис“ за всеки един от съдружниците. Образците се заверяват нотариално.

* След като имате нотариално заверените документи, си откривате набирателна сметка за капитала на дружеството, който сте обявили в договора и в протокола и си изваждате удостоверение за внесен капитал от банката.

* Подавате документите в Агенция по вписванията.

* Следва обявяване на регистрацията в Търговския регистър - следите дали е излязла.

* Трябва да си извадите удостоверение за вписване от Агенцията по вписванията.

* Идва ред и на печата на фирмата - избирате си фирма, която да Ви го изработи и пращате логото на фирмата и текста, който искате да е написан.

* Ще си откриете и разплащателна сметка в предпочитана от Вас банка. Закривате набирателната сметка. Може да прехвърлите капитала на фирмата в разплащателната сметка.

* Като управител на Вашата фирма трябва да подадете и декларация за самоосигуряване. Също така можете да бъдете назначен във Вашата фирма по Договор за управление, а в зависимост от правната й форма можете да бъдете назначен и на трудов договор. 

* И последното, но не по важност нещо, е да си изберете добър счетоводител.

Счетоводна къща ” Крестън БулМар-Кюстендил” е правилният избор. Тук Ви очаква екип от професионалисти, които са готови да отговорят на всичките Ви въпроси. Освен Ваши счетоводители ние ще бъдем и Ваши приятели.

Ще Ви предложим начини за успешното развитие на Вашия бизнес, ще получите консултация за всичко, което Ви интересува относно Вашата фирма.

Ние ще следим за спазването на всички срокове и изрядното водене на документацията. Вземете с Вас идеите и мечтите си и ни се доверете!

Ние сме тук, за да Ви помагаме, а Вие спокойно може да се съсредоточите върху важни неща, свързани с успеха на Вашия бизнес!

 

КОМЕНТАРИ

gfg11:56 - 11.11.2014
хубав материал.
abv17:44 - 10.11.2014
Супер четиво.
Ч. Стоянов17:40 - 10.11.2014
Интересно.
Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK