Волен Сидеров: Никоя партия не е изпреварила Атака

Волен Сидеров, снимка: "Атака"

На влизане в НДК преди старта на пресконференциите на партиите, които са прескочили 4-процентната бариера за влизане в следващия парламент, лидерът на Атака Волен Сидеров обяви, че никой не го е изпреварил.

Макар че по предварителните резултати партията му е на ръба на нужните 4% и все още не е 100% сигурно, че атакистите отново ще са в Народното събрание, вождът им бе категоричен, че това е единствената националистическа партия с такъв добър резултат, съобщава news.bg.

ГЕРБ е коалиция от 4 партии, БСП - от 13 партии, Реформаторите - 7 партии, Патриотичният фронт - 14 партии, ББЦ - 6 партии. Ако им разделите процентите, излизат по половин процент на партия, така че никоя от тях не ме бие, похвали се Сидеров. За него единствените „чисти" политически формации са именно Атака, ДПС и АБВ.

Имаме допирни точки с всеки лидер, който е съгласен с това, че проблем номер едно са доходите на хората, обяви Сидеров и този уклончив отговор си постави потенциална вратичка за коалиция. Коалицията с най-висок резултат ГЕРБ трябва да каже какви намерения има, да предложи програма за управление и да покани останалите, смята още лидерът на атакистите.

Той не пропусна да призове към извинение към формацията му всички, които са се съмнявали, че партията ще влезе в 43-тото Народно събрание, въпреки че все още не е ясно дали наистина Атака влиза и в този парламент.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK