Волейболът се превърна в едно от любимите занимания за децата в "Активно лято 2018"

Снимки: личен архив

Волейболът се превърна в едно от любимите занимания за децата, посещаващи мероприятията от "Активно лято 2018". За пета поредна година този спорт е част от програмата за извънкласни занимания през лятото, организирани от Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни с безрезервната подкрепа на Община Дупница.

Интересът от страна на подрастващите към един от най-популярните и масови спортове е огромен. А постиженията на един от най-добрите волейболни клубове - "Марек Юнион-Ивкони", неговите играчи и треньорски екип, дават добър пример на децата и отлична мотивация за развитието им.

За поредна година, с ентусиазъм и желание да разкаже повече за този популярен спорт, да демонстрира основни техники и да покаже тънкостите на играта, отклина треньорът Радослав Асенов.

Той проведе и кратка професионална тренировка с децата в Спортната зала на град Дупница. Малчуганите научиха, че спортът възпитава в колективен дух, развива и усъвършенства нашите качества. Волейболът също възпитава у подрастващите дисциплина, любов към движението и пълноценния живот.

В петъчния ден, малчуганите от "Активно лято 2018" могат да се включат в едно забавно и различно занимание, свързано отново с движение и физическа активност.

Като част от програмата на днес, 6. юли ще бъдат атрактивните уроци по зумба в Дамски спортен клуб "Касиопея" с Малинка Йорданова.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK