Дарение за бездомничета в Кюстендил

Снимка: личен архив

Питомниците на Ели Иванова – председател на Дружеството за защита на животните в Кюстендил бяха зарадвани с 50 кг. гранулирана  храна, 10 консерви и най-вече с много внимание и топлина. Дарението бе направено от една благородна дама, която не го прави да се афишира, нито търси популярност от това.

За всички тя е просто Соня, която със своите вълшебни ръце изработва бижута, като с част от събраните средства от продажбата на които тя помага на приюти за кучета в България. Днес помогна на кученцата от Кюстендил, за които Ели Иванова се грижи - 60 възрастни кучета и 25 бебета с помощта на добри хора, които даряват, за да са полезни.

Ето какво написа Соня в социалната мрежа фейсбук: „ Прочетох преди два дни, че тези кучета умират от глад и реших да дойда да им помогна. Те умират за внимание. Погледите им са пълни с любов и надежда. Надежда, че някой ден ще си имат дом. Има много бебета за осиновяване...Благодаря на всички, които подкрепяте каузата ми като си поръчвате от бижутата, които правя. Споделям с вас част от щастието и възможнистта, дори и с малко, да бъда полезна. Да творя и да дарявам - това ме прави безкрайно щастлива“.

Sonya's Happiness се нарича страничката на Соня във фейсбук. Който има желание и възможност може да даде своя принос за благородната кауза. По думите на Ели Иванова е твърде наложително да се закупят и нови къщички за кучетата в кюстендилския приют, защото старите са вече твърде амортизирани, а зимата предстои.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK