Волейболистките ни се прибраха с трофея от Перу, отрупаха ги с цветя

Снимки: БФВ

Волейболистките от женския национален отбор на България се завърнаха на родна земя тази сутрин. Състезателките, водени от треньора Иван Петков, спечелиха "chаllenge" турнира в (Лима) Перу, като си осигуриха място сред най-добрите отбори във Волейболната лига на нациите от следващия сезон.

Страхотният успех и възход в женското ни направление бе оценен подобаващо от специалисти и фенове, като волейболистките ни имаха грандиозно посрещане на летище "София" и бяха отрупани с цветя.

Представители на Българската федерация по волейбол, водени от генералния секретар Станислав Николов, очакваха националките и те бяха посрещнати с красиви букети и тържествена атмосфера.

Националният фенклуб по волейбол на България не пропусна събитието, като запалянковците приветстваха националките и им пожелаха още по-големи успехи.  ВК Марица (Пловдив), където треньор е националният селекционер Иван Петков допълни страхотната обстановка, а млади волейболистки на клуба поздравиха златните момичета и техния щаб.

Въпреки умората от двудневното пътуване "лъвиците" излязоха с широки усмивки, като останаха доволни от оказаното им внимание. Победителките показаха спечеления трофей в Перу, като всички заедно позираха за обща снимка.

Щастливите волейболистки изразиха своето удовлетворение от двете спечелени купи за месец разстояние, като обещаха още повече усилия и много работа в подготовката за предстоящото Световно първенство 2018 в Япония.  

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK