Военното формирование в Благоевград с нов командир

Снимки: Сухопътни войнски

Полковник Кръстев сдаде чисто и неопетнено знамето на Бригадното командване

На строевия плац на Бригадното командване в Благоевград се състоя ритуал по сдаване и приемане на длъжността командир на формированието.

В присъствието на заместник-командира на Сухопътните войски бригаден генерал Валери Цолов, командирът на Бригадното командване полковник Красимир Кръстев, сдаде длъжността на полковник Митко Балтов. В словото си полковник Кръстев благодари на личния състав за сплотеността, екипната работа и успешно изпълнените задачи, благодарение на което пред Бригадното командване са се отворили нови хоризонти, с нови предизвикателства и по-високи цели.

Заместник-командирът на Сухопътните войски бригаден генерал Валери Цолов благодари на полковник Кръстев за безупречната служба, за успешното изпълнение на всички планирани задачи, за надградените способности и постиженията на Бригадното командване, с което се допринесе за издигане на имиджа, общественото одобрение и подкрепа към Сухопътните войски.

Полковник Кръстев сдаде чисто и неопетнено знамето на Бригадното командване на заместник-командира на Сухопътните войски, а той от своя страна връчи знамето на новия командир - полковник Балтов, който тържествено обеща да го пази. В своето първо слово полковник Балтов благодари на досегашния командир за постигнатите резултати, а на личния състав пожела здраве, сила и увереност, че екипно ще продължат все така успешно да се справят с поставените задачи и ще надграждат постигнатото.

Ритуалът приключи с преминаване в тържествен марш, след което бе подписан Акт за приемане и сдаване на длъжността командир на Бригадно комндване.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK