Шезлонгите и чадърите стават безплатни

Снимка: Infomreja.bg

По курортите ще се строи до 15 юни

Шезлонгите и чадърите стават безплатни. Това стана ясно след проведения Коалиционен съвет във вторник, предава Нова телевизия.

„Пандемията ще свърши и е важно как ще излезем икономически от нея. Икономическата криза ще има измерения дори върху демографията. Хората, които не намерят възможност за препиятание в България, ще се качат на първия самолет и ще заминат. След година-две ще проблем с работната ръка. Помощта за туризма и земеделието трябва да е приоритет. Парите на българските граждани, които ползват туристически услуги, да подпомогнат нашия туризъм, а не да изтекат навън. Страни като Гърция, Турция замислят мерки, за да привлекат туристи". Това заяви Красимир Каракачанов.

„На първо място имаме консенсус по отношение на мерките, котио са приети до момента. Дискусията и разговорите продължават. Имаме предложения от партньорите. Българският туристически сектор трябва да бъде подкрепен. Не е ясно какъв летен сезон ще имаме. Ше поработим върху алтернативни хипотези“, каза Томислав Дончев.

 

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK