Водачи от Благоевград, Банкя и Бачево се разделят с книжките си заради шофиране в нетрезво състояние

Снимка: Infomreja.bg, архив

Полицаи задържаха още трима водачи на МПС, позволили си да седнат зад волана в пияно състояние и да застрашат живота и здравето на невинни хора на пътя. Въпреки засиления контрол от страна на униформените по пътищата в областта продължават да се движат недобросъвести шофьори.

Около 03:10 часа в петък по главен път Е-79 в района на благоевградското село Бело поле е задържан 24-годишният А.Н. от Банкя да управлява лек автомобил „Фолксваген Поло” с наличие на 1,29 промила алкохол в издишания въздух.

Да шофира с 1,66 промила алкохол по улица "Батак" в Благевград е заловен към 23:00 часа същия ден и 41-годишният благоевградчанин К.Р. Той е управлявал в нетрезво състояние лек автомобил "Опел Астра".

В полицейската клетка е попаднал и 29-годишният Т.Г. от с. Бачево. Той седнал зад волана на лек автомобил "БМВ" с 1,86 промила алкохол. Установен е при проверка на улица "Яне Сандански" в Разлог около 03:30 часа в събота. 

Час по-късно в района на КПП-Бело поле е задържан от униформените 28-годишният А.М. от София, който управлявал МПС с 1,38 промила алкохол.

Заловените пияни водачи са задържани с полицейски заповеди до 24 часа и срещу тях са образувани досъдебни производства. Те ще бъдат съдени по бързото производство за извършено престъпление, от което следва отнемане на документите за правоуправление и наказание глоба.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK