Рекордьор с близо 3 промила спипаха в Сандански, в Благоевград - водач с 2,46

Снимка: Infomreja.bg, архив

Двама водачи от Илинденци и Благоевград са рекордьорите по пиянство зад волана, които са спипани от проверяващите полицейски патрули, съобщават от МВР.

В петък около 21,30 часа на главен път Е-79, в района на Сандански в посока Благоевград, е заловен да управлява личния си автомобил „Ауди“ 37-годишният И. К. от село Илинденци, община Струмяни, след як запой.

Направеният на място алкотест на водача показал, че той е седнал зад волана с наличие на рекордните 2,88 промила в издишания въздух.

47-годишният Р. Р. от Благоевград също влезе в челото на класацията на рекордьорите в нетрезво състояние на пътя, след като в петък около 20,40 часа на ул. "Трети март" в Благоевград е установен да шофира лек автомобил "Нисан" с 2,46 промила алкохол.

Вчера, към 03,20 часа на изхода на Петрич в посока село Първомай полицейските служители са попаднали на злоупотребил с чашката шофьор от Петрич. 62-годишният С. З. е управлявал лек автомобил „Мерцедес“ с наличие на 1,94 промила алкохол.

Също вчера, около 03,00 часа, по ул. “Полк. Дрангов“ в Благоевград униформени са установили че, 36-годишният В.А. от града е подкарал лекия си автомобил "Шкода Фабия" с 1,49 промила.

20-годишен младеж от Благоевград с инициали А. Г. пък е бил засечен от проверяващите в петък около 21,15 часа да управлява дрогиран автомобил "Сеат" по ул. "Евтим Драганов" в областния град.

Срещу всички установени пияни и дрогирани водачи са образувани бързи производства. Нарушителите са предадени на съдебните органи за налагане на съответните наказания, предвидени в закона.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK