ВМРО с шествие в центъра на Благоевград

Снимка: Infomreja.bg

Патриотите от ВМРО с шествие в Благоевград по случай 115 г. Илинденско-Преображенското въстание.

Походът по традиция е на 2 август (четвъртък) и ще бъде предвождан от българския представител в Европейския парламент и заместник-председател на ВМРО - БНД Ангел Джамбазки и областния координатор за региона, народен представител от ПГ „Обединени патриоти“ и заместник-председател на партията Атанас Стоянов.

Шествието ще започне в 16.30 ч. от паметника на Тодор Александров, ще премине по ул. „Тракия“ и ще завърши на площад „Македония“ с поднасяне на венци пред паметника на Гоце Делчев. На мероприятието ще присъстват още председателят на ВМРО – БНД, заместник министър-председател по обществения ред и сигурност и министър на отбраната Красимир Каракачанов, народните представители от ПГ „Обединени патриоти“ и членове на националното ръководство на ВМРО - БНД Александър Сиди и Борис Вангелов, общински съветници, кметове, членове и симпатизанти.

На официалната церемония от 17.00 ч. рамо до рамо ще застанат българският и македонският министър-председатели Бойко Борисов и Зоран Заев. 

Под патронажа на вицепремиера и министър на отбраната Красимир Каракачанов от 18.00 ч. в кино „Синемакс“ ще бъде представен филмът на Мария Цветкова „Помни войната 1915 - 1918“. Входът е свободен.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK