Задържаха най-стария наркодилър в Благоевград

Снимка: Infomreja.bg, архив

Кирил Илиев е хванат в момент на продажба

Задържаха най-стария наркодилър в Благоевград.

61-годишният Кирил Илиев с прякор Уята е арестуван при полицейска акция на 12.12. – в петък.

Той е засечен в момент на продажба на хероин на ул. „Марица“. У дилъра са намерени 21 грама жълт прах, който е тестван на място. Доказано е, че веществото е хероин. Мъжът е задържан на ул. "Иван Михайлов" в близост до заведение.

Илиев е с богато криминално досие, лутащо се между присъди за наркоразпрпстранение и изнасилвания. Познат на полицаите като рецидивист в областта на наркотиците.

Днес Илиев ще отговаря пред съда за действията си след 72-часов арест. Съдът ще определи дали да остави дилъра в ареста за постоянно.

Още един случай на дилърство е установен в центъра на Благоевград.

В събота около 21 ч. са проверени двама мъже на 32 и 36 години. У по-младия е намерен 21 грама канабис. И двамата са пренощували в ареста.

Уведомена е прокуратурата.

 

КОМЕНТАРИ

Запознат00:22 - 17.12.2019
Боже боге какъв сайд сте вие? Каква е тази fake новина сглобка и измислица от 3 случея. Първо в петък беше 13 не 12. Второ истина са само имената. Наистина става дума за кирил и георги но 23 грама са от преди няколко години когато същият георги е бил заловен с тях в жилището си на марица където беше заловен и излежа присъда за това. Сега става въпрос за среща между двамата и претполагаема сделка за една доза наркотик която уж киро бил глътнал при появявянето на полицията но не на марица а в кафе Q на центъра. След като му било направен скенер в болница такова пакетче не се е появило, така че остава в ареста не за наркосделка а заради твардения на георги които наистина беше заловен преди години с голямо количество наркотик. Така че се питам когато тези попа излезнат, няма ли някъкъв законен начин да съдят саитове като този за набеждаване?
Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK