Владислав Стойков е новият областен управител на Кюстендил

снимка: dobrinite-news.com

38-годишният Владислав Стойков е новият областен управител на Кюстендил, определен на днешното заседание на Министерски съвет. Владислав Стойков има две висши образования. Той е машинен инженер от Техническия университет в София и е завършил специалността "инженерна безопасност" в Минно- геоложкия университет в София. До момента той е работил като инспектор в Изпълнителна агенция "Главна инспекция по труда" в София.

Той е бил национален състезател по футбол. Владислав Стойков-Лито е юноша на “Велбъжд”, носител е на т. нар. "голям шлем" играл е и в 4- те софийски гранда- “Левски”, ЦСКА, “Славия” и “Локомотив”.

Владислав Стойков е семеен с две деца, живее със семейството си в Кюстендил. Изпълняващият длъжността областен управител Даниела Годинова ще бъде освободена от поста, след подадена от нея молба.

Тя благодари на премиера Бойко Борисов, че уважил личното й решение. Годинова благодари и на колегите си от областна администрация за подкрепата и за съвместната работа през времето, в което е била зам.- областен управители и временно изпълняваща длъжността областен управител.

 

КОМЕНТАРИ

еее13:08 - 07.03.2012
Ама това на снимката момче няма нищо общо с Владислав Стойков новия областен на Кюстендил. Не се излагайте така!
Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK