Владимир Елезов: На 23-и започва нова ера в развитието на Благоевград

снимка: infomreja.bg

"На 23-и октомври ще започне нова ера в развитието на Благоевград. Тази неделя Коалиция "ЕКИП" ще постави партийните мастодонти на колене. Ние имаме силите и възможностите да положим ново начало и да постигнем един политически феномен - не само на местно, но и на национално ниво". С тези думи най-младият кандидат-кмет в областния център Владимир Елезов закри официално предизборната си кампания и благодари за подкрепата и доверието на стотиците си съмишленици, дошли на заключителния концерт на коалицията в зала "Яворов".

Елезов бе категоричен, че неговият екип ще се поздрави с победа още на първия тур тази неделя. "Горд съм, че нашите опоненти се борят за второ и трето място и съм благодарен на всички ви, защото без вас нямаше да бъдем толкова силни", отново демонстрира признателност към стотиците си приятели младият кандидат-кмет.

Той подчерта, че е горд от дългия път, който е извървяло Гражданско обединение "ЕКИП" през последните пет години, откакто е създадено. "Гордея се с всичко, което постигнахме. Гордея се, че събудихме младите хора и гражданското общество в нашия град", заяви Елезов.

Кандидат-кметът акцентира на проявената от членовете на сдружението смелост първи, още на 30 март, да дадат заявка за бъдещо управление на Благоевград и увери, че всяка една точка от програмата за развитието на областния център е напълно изпълнима. "Горд съм от всичко това", не скри вълнението си Владимир Елезов, повтаряйки няколко пъти думата "горд съм".

"Горд съм, че останалите ги е страх. Горд съм, че телефонът ми звъни и непрекъснато получавам сигнали за купуване на гласове от наши опоненти. Горд съм, че те се борят за второ и трето място и съм благодарен на всички вас, без чиято подкрепа ние в никакъв случай не бихме се справили. Благодаря ви от сърце, приятели. Остават още два дни до вота. Призовавам ви, не, умолявам ви - събудете и тези, които са несъбудени около вас, за да започнем една нова ера в управлението на Благоевград. За да пребъде Благоевград!", заяви Елезов.

Заключителната предизборна среща на Коалиция "ЕКИП" продължи с концерт на благоевградската група "Emotions Band".  Публиката обаче взриви появата на четиримата млади изпълнители от „Петте сезона”. На уникалното шоу пристигна и основателя на групата Стефан Диомов, който подкрепи кандидат-съветниците на Благоевград с бюлетина № 43 и претендента за кметския стол Владимир Елезов. Стотиците симпатизанти на Коалиция "ЕКИП" се изправиха на крака и пяха заедно с формацията на Диомов, определяна като наследник на легендарната "Тоника".

 

КОМЕНТАРИ

Ха-ха12:07 - 22.10.2011
ME,откъде тая сигурност, че Асенчо не е гей? Вероятно от личен опит, а?!? А слаби и изплашени са тези от партийните мастодонти, които не са очаквали такава конкуренция. И да - младите хора са привърженици на ЕКИП и ще победят. Защото със сигурност са повече, по-умни и по-способни от червените пенсионери и сините мутри.
ме23:18 - 21.10.2011
Коментарите ви скъпи елезковци показват слабост и страх! Тази агресивност и липса на аргументирани твърдения ви издават...все още не сте готови и зрели за такава отговорност.И най-важното разберете, че хората от Благоевгард не се купуват!!! P.S. А Асен не е гей сигурна съм че е много повече мъж отколкото някои отрепки от вашето обкръжение!!! :)
ме23:09 - 21.10.2011
Коментарите ви скъпи елезковци показват слабост и страх! Тази агресивност и липса на аргументирани твърдения ви издават...все още не сте готови и зрели за такава отговорност.И най-важното разберете, че хората от Благоевгард не се купуват!!! P.S. А Асен не е гей сигурна съм че е много повече мъж отколкото някои отрепки от вашето обкръжение!!! :)
Леля Мара от Камбово22:59 - 21.10.2011
А на преброяването по ТВ7 изборите ги печели Герги Васев. Наш Насе рече дека е съкрушен и ше оди в манастир. Владко имаше 0.3 % то змачи всеки 0.1% му струва 1 000 000. Владе, Владе не ставаш за бизнесмен.

FACEBOOK