Владимир Елезов даде старт на предизборната си кампания с грандиозен концерт

снимки: infomreja.bg

Стотици благоевградчани подкрепиха Владимир Елезов на старта на предизборната кампания, която кандидат-кметът на коалиция „ЕКИП” официално откри тази вечер на площад "Георги Измирлиев".

„Чест и удоволствие е за мен, че тук дойдоха толкова много хора, един ден след Деня на независимостта. Често ни питат каква е разликата между нас и останалите кандидати за градоначалници на областния център. Разликата е именно в тези усмивки, които виждам у всички вас". Така Елезов се обърна към стотиците си съграждани, дошли да изразят подкрепата си и да се повеселят на грандиозния концерт, който коалиция „ЕКИП” подари на жителите на Благоевград.

„Аз и моят екип четири години сме в предизборна кампания. Ние разбрахме нуждите и проблемите на нашия град и на нашите съграждани, които заложихме в нашата предизборна платформа. Искаме нашият град да бъде спокоен, бизнесът да се чувства сигурен, а децата и възрастните хора – обгрижвани. Срещите ни с хората ще продължат. Няма да позволим Благоевград да бъде разделен, както това се случваше досега от различните политически модели. Напротив, ще гарантираме единност, защото ние сме „ЕКИП – заедно за Благоевград”, заяви Владимир Елезов.

На сцената бяха представени всички кандидати за общински съветници от екипа на Елезов, сред които Рашко Динков, Анка Станинска, Румен Калайджиев, Ангел Каркелев, Стефка Терзийска, Нина Марчева, Красимира Тагарева.

„Тези млади хора са излъчени не от партийните централи, а от жителите на областния център. Със своята предизборна програма всички те поемат конкретни ангажименти – към всеки квартал на Благоевград, към всяко село, към всеки един от нас. Тези млади хора искат да поемат бъдещето си в своите ръце”, каза Красимира Тагарева, областен координатор на партия НДСВ, която застава зад Коалиция ЕКИП на предстоящите местни избори.

Концертната програма бе открита с танци на момичетата от Балет „Дъга” на Анита Дюлгерова, която също е в листата на Коалиция "ЕКИП".  Водещата освен многото положителни качества на кандидат-кмета Владимир Елезов, които изтъкна пред всички, с усмивка обяви, че това е най-младият кандидат-кмет на Благоевград, най-симпатичният, но и най-отговорният, защото винаги вдига телефона си - на познати и непознати.

Музикалното шоу на площад "Георги Измирлиев" започна с благоевградската група "Шоу бенд", продължи с "Blacky", а за финал на сцената излезе най-старата рок група в града "Black Rose".

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

КОМЕНТАРИ

Вуйчо12:44 - 30.09.2011
Познавам Владко и близките му. Бих гласувал за него, ако ми обясни две неща. Първо, въз основа на какъв свой жизнен опит смята, че му е по силите да управлява най-големия областен град в Югозападна България. Град с тродици в икономиката и бизнеса, в образованието и културата, със свой особен архитектурен и градоистройствен облик? Защото с голо самочувствие може да се води битка за власт и пари, но не и за изграждане на съвременен град. И второ, като няма почти никакъв свой бизнес, откъде има толкова пари? Или и той като нашия земляк Плевнелив - от комисиони? Отговорите са чакани от всички, които милеят за Благоевград
ьз312:40 - 27.09.2011
@ анономен, дали наистина елезов може ще е новия кмет, наистина ли искаме пак да ни управлява паскалев + още няколко отрепки? тези пари които се хвърлят за нищо, хората не са глупави и си правят изводите сами.
анонимен21:20 - 25.09.2011
ostavete go namira tozi 4ovek be ne ve li e sram ami pak drugite kvi sa ne sa li te po golemi moshennici pianduri i t.n. vladi elezov e noviq kmet na blagoevgrad zashto nqkoi hora ne iskat da go proumeqt
Ш. ЬЛВАРОВ17:58 - 25.09.2011
ТУРИЛИ СА ГО ЗА ПОРТИЕР НА МРЕЖАТА ПА ИСКА КМЕТ ДА СТАВА? НЕ ФАНАЛ ДА ПОМОЛИ С НЕКОЕ КЕБАПЧЕ,ПРАВИЛ СЕИР С КЮЧЕКЛИЙКИ.ГЛАДНА МЕЧКА ОРО НЕ ИГРА,МИЖОВ.

FACEBOOK