Виктор Шишков с решаващ гол, вдигна купата на остров Крит

Снимка: Личен архив

Футболистът Виктор Шишков от Гоце Делчев е с основен принос при дебюта на Пирин (Гоце Делчев) в А група, пише своя история и с третодивизионния гръцки „Епископи“, където играе в момента. Откакто премина в отбора от островния град Ретимно, който играе в трета гръцка дивизия, Шишков не спира възхода си като в 6 изиграни мача досега има отбелязани 6 гола.

Последното попадение на гоцеделчевското момче бе срещу Александропулис във финала на турнира за купата на остров Крит. След равенство в редовното време и продълженията, Виктор донесе победата на Епископи с 5 на 4, след като отбеляза последната дузпа за своя отбор и отново стана герой на мача и вдигна купата. 

Очакванията към българското острие бяха да помогне за оцеляването на Епископите в групата, което щеше да му гарантира и продължаване на договора ,което той прави успешно. Епископите имат 4 победи в последните им 4 мача за първенство.

След успеха преди години с влизането на Пирин Гоце Делчев в „А“ футболната ни група, Виктор Шишков реализира редица добри трансфери, като изкара един сезон в първото ниво на арменския футбол, след което се завърна в нашата първа лига и защитаваше цветовете на Берое (Стара Загора). 

Двадесет и осем годишния централен нападател е с богата визитка и десетки отбелязани голове за всичките му отбори до момента. Феновете на Епископи са ентусиазирани от привличането му и дори го наричат малкия Бербатов - прякор, който той до момента напълно оправдава.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK