Виктор Янев получи отново подкрепа за общински председател на ГЕРБ - Кюстендил

Снимка: Пресцентър

Общинската организация на ПП ГЕРБ в Кюстендил проведе отчетно-изборно събрание, по време на което отчете дейността си за последните три години и направи номинации за ново ръководство.

Събранието се състоя в голямата зала на НЧ "Братство - 1869" и на него присъстваха народният представител и областен координатор Кирил Калфин, депутатът Радослава Чеканска, областният организационен секретар на ГЕРБ Емил Гущеров, досегашният председател Виктор Янев и Михаела Крумова – организационен секретар и член на НИС на Жени ГЕРБ.

Отчет на дейността на структурата и анализ на всички изборни резултати на ГЕРБ - Кюстендил от 2015 г. досега направи настоящият общински координатор Виктор Янев. Той  благодари за подкрепата и работата от страна на ръководството на общинската структура, на всички членове и симпатизанти на ГЕРБ в Кюстендил. "Благодаря за безрезервната подкрепа и на г-н Кирил Калфин, и на централното ръководство на партията. Пътят за успеха на ГЕРБ е само един: до хората и за хората", посочи още Виктор Янев.

"Ние сме на пето място в страната по изборни резултати на последните парламентарни избори. И отново искам да благодаря на всички вас – членовете и симпатизантите, заради това което постигаме като резултати", заяви също областният координатор на ГЕРБ Кирил Калфин.

Народният представител каза още, че в Кюстендил се правят не малко неща – санирането на многофамилни жилищни сгради, ремонтът на централната градска част около галерията, коритото на река Банщица, обновяването на училища, детски градини и площадки.

"Изгражда се и ВиК инфраструктурата в няколко села от община Кюстендил. За всички това, за да се реализират тези проекти, полагаме не малко усилия", посочи Калфин. Той бе категоричен, че, за да има надграждане и да върви ПП ГЕРБ нагоре, трябва в ръководствата да влизат също нови млади хора, с енергия и желание за работа.

По време на отчетно-изборния форум присъстващите направиха номинации за членове на ръководството, за организационен секретар и за председател. 11 бяха направените номинации за членове на общинското ръководство. За организационен секретар пълна подкрепа отново получи Михаела Крумова. Присъстващите бяха единодушни в номинацията си за общински председател на структурата и заявиха отново своята подкрепа за Виктор Янев.

Новото ръководство на политическата сила в община Кюстендил ще бъде окончателно утвърдено след решение на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK