Виктор Мицаков премина в „Литекс”

снимка: Дани Асенова, infomreja.bg

Футболистът от детския тим на „Бузлуджа” - Виктор Мицаков, бе привлечен в школата на ПФК „Литекс” /Ловеч/. Роден е през 1997 г. и започва да играе футбол първо в школата на „Велбъжд”. Той е сред голмайсторите на детския отбор на „Бузлуджа” на поста - халф.

Неговият брат - Денислав Мицаков /роден 1995 г./, е също футболист на „Литекс” от лятото на 2010 година. Включен е в националния отбор на България, юноши до 17 години.

Юношите старша възраст на „Бузлуджа” с треньор Наколай Николов загубиха у дома с 1:2 от тима на Банско, предпоследен 12-ти кръг от зона „Струма”. Срещата се игра на ст. „Странджата”. Единственият гол отбеляза Алекс Петров.

В четвъртък /24.11./ от 14.30 ч. „Бузлуджа” гостува на „Пирин” /Разлог/, 13-ти последен кръг от първенството на зона „Струма”.

Детският тим на „Бузлуджа” с треньор Пламен Петров-Бързака завърши на 1-во място есенния полусезон на зона „Кюстендил-Перник”, след 8 победи 2 равни мача.

От изиграните кръгове през сезона младшата на „Бузлуджа” с треньор Владо Ангелов са 6-ти в зоната, след 2 победи, 1 равен, 5 загуби и 1 прекратен мач.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK