ВиК - Благоевград със своя акция по чистота

снимки: ВиК - Благоевград
„Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Благоевград, която обслужва 10 общини в Благоевградски регион, се включи в инциативата „Да изчистим България за един ден”, като направи своя организация ден по-рано от обявената за кампанията дата.
 
В акцията се включиха всички работници и служители на водното дружество. Бяха определени обектите за почистване от  работниците и служителите на регионалните поделения в Благоевград, Гоце Делчев, Разлог, Район Симитли и всички ПСПВ и ПСОВ.
 
Набавени бяха необходимите консумативи - полиетиленови чували и ръкавици. Налице беше един горещ ентусиазъм, който реализира пълни ЗИЛ-ове с неподозирано скрити в тревата и храстите боклуци.
 
От водното дружество предприеха кампанията ден по-рано, тъй като утре - 12 май, работниците и служителите отново се вклчючват в общонационалната кампания, като много от тях участват в неправителствени организации, подкрепящи с активното си участие инициативата. Сред тях са младежката организация на Ротари клуб, женската организация на ГЕРБ и местни инициативи в общините.
 
Акцията на работещите във водоснабдителното дружество премина под мотото "Природата е извор на живот, затова и амбицията е: Нека всички заедно да направим живота ни по-чист!"
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK