Вещи за близо 5 000 лв. задигнаха от хюндай, паркиран до "Хепи" край Сандански

снимка: www.happy.bg

Вещи за близо 5 000 лв. за откраднати от лек автомобил, паркиран до бар-грил "Хепи" на главен път Е-79 край Сандански. Кражбата е станала в късния следобед вчера. В колата "Хюндай-Теракан" с варненска регистрация е прониканто чрез счупване на стъклото на задната дясна врата.

Извършен е оглед на местопроизшествието. Установено е, че собственичката на автомобила, която е от Варна, пътувала от Гърция за София. Към 17.10 ч. спряла за почивка и вечеря в крайпътното заведение. След около 40-минутен престой в "Хепи" жената, на която от полицията до момента не съобщават името, тръгнала към колата си и установила, че е обрана.

По данни на потърпевшата, от задната седалка на автомобила е открадната дамската й чанта, в която имало два мобилни телефона, дамски часовник с полускъпоценни камъни, лаптоп, колие "Сваровски", лична карта, задграничен паспорт, свидетелство за управление на МПС и контролен талон.

Общата стойност на отнетите вещи е 4 700 лева. Извършен е оглед на местопрестъплението. По случая е образувно досъдебно производство.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK