Веселин Димитров с победа над шампиона Пламен Диков

снимка: Дани Асенова, infomreja.bg

В зала „Армеец” се проведе турнира „Мемориал Спас Георгиев”, организиран  от клуб „Ипон” /София/ с участието на най-добрите каратеки в България /16 мъже и 8 жени/. Националните шампиони в своите категории и медалисти бяха поканени лично от организаторите. Състезанието се проведе при огромен зрителски интерес и в присъствието на много състезатели от страната. Срещите се проведоха по правилата на „джу-кумите”.

Клуб „Шурикен” бе представен от Веселин Димитров, който изигра срещата си много атрактивно и победи националния шампион Пламен Диков. Кюстендилецът загуби ¼-финалният двубой от по-опитния и по-тежък състезател Любомир Нецов. Той не можа да продължи напред, но се нареди сред осемте „най-добри” в България в дисциплината „кумите”. Покана за участие в турнира получи и бившият състезател на клуб „Шурикен” Пламен Кирилов, който направи интересни и силни срещи, но не успя да се пребори за призово класиране.

В залата на шихан Петрозар Шолев се проведе изпит за покриване на майсторска степен - Дан. Явиха се 6 кандидати от три различни стила „карате до”. Представител от  клуб „Шурикен” беше Елена Колешанска - кандидат за І Дан и бившият състезател на клуба Владислав Ропев - кандидат за ІІ Дан. Двамата се представиха успешно и защитиха своите майсторски степени.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK