Веселин Давидов: Честит първи учебен ден!

Уважаеми преподаватели, ученици и родители,

Най-сърдечно ви поздравявам с откриването на новата учебна година като ви пожелавам много успехи, креативност и постоянство. Няма по-висша ценност за всеки родител от това да даде възпитание и образование на детето си. Няма и по-устойчива държавна политика от инвестицията в образованието на нашите деца, на бъдещите поколения.

Уважаеми преподаватели,

Вашата мисия е изключително отговорна и задължаваща, и същевременно заслужаваща благодарност и признателност. Вие сте изправени пред предизвикателството не просто да давате знания, а да съграждате личности. Обществото цени вашите ежедневни усилия, търпение и постоянство. Пожелавам ви винаги да съумявате да разпалвате „огънчето на любознателността“ у учениците и да задоволявате в максимална степен желанието им за знания.

Скъпи първокласници,

Днешният ден е много важен и специален за вас. Днес вие за първи път прекрачвате прага на българското училище, влизате в храма на познанието и науката. Уважавайте вашите учители и родители, защото те са тези, които ще стоят до вас и ще ви помагат при изкачването на всяко стъпало на знанието.

Скъпи ученици,

Искрено ви пожелавам успехи в овладяването на знанията!

Но и не забравяйте, че образованието идва не просто с четенето, а с разсъжденията върху прочетеното. Това е основата на добрата ви подготовка по бъдещия ви житейски път.

Бъдете амбициозни и дръзки, и следвайте мечтите си!

Честит празник и на вас, скъпи родители!

Пожелавам на всички здраве, воля, упоритост и късмет!

Честит първи учебен ден!

 

Веселин Давидов,

народен представител от ПП ГЕРБ

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK