Верхад Ислямов в Рибново: Ако стана кмет, Ибрахим Джуркин ще ми е заместник

Ибрахим Джуркин, Верхад Ислямов и Бойко Борисов на предизборен митинг в Рибново, снимки: infomreja.bg

Учителят математик Ибрахим Джуркин ще бъде един от заместник-кметовете на община Гърмен, ако на 29-и септември с вота си хората гласуват доверие на кандидата за кмет Верхад Ислямов. „Ако ме подкрепите на частичните избори, един от заместниците ми ще бъде от Рибново и неговото име е Ибрахим Джуркин“, обеща на предизборен митинг пред стотици жители от селото и пред лидера на ГЕРБ Бойко Борисов кандидат-кметът Верхад Ислямов.

Той бе категоричен, че е крайно време в управлението на община Гърмен дейно участие да има човек от най-голямото село в общината. „Досега Рибново беше ощетявано, без свое управленско присъствие, което да поставя за решаване многобройните проблеми на местните хора“, заяви от трибуната Ислямов.

По думите му Ибрахим Джуркин е известна и уважавана личност в Рибново, която ще се ползва с доверието на местните жители.

„Лично аз го познавам от много години и ще разчитам на него съвместно да решаваме проблемите на селото, които не са никак малко – улици, водопровод, водохващане, неузаконени имоти, тенденциозно лишени хора от общинска земя за тютюнопроизводство и земеделие“, каза още Верхад Ислямов.

Шумно и с грандиозно тържество, което се превърна в празник на селото, бе открит преди няколко години дългоочакваният от цяло Рибново водопровод, си припомниха местните, събрали се на площада. Те обаче продължават да се питат защо след като уж има нов водопровод, пият мръсна вода, примесена с пясък и кал.

„За две години съм инвестирал в Рибново 400 хил. лева от тютюнопроизводство. Община Гърмен има много общинска земя в Рибново, но ние сме принудени да наемаме земи в землищата на съседните села и общини. Ако стана част от екипа на кандидат-кмета Верхад Ислямов, първото нещо, което ще направя за моите съселяни, занимаващи се със земеделие и тютюнопроизводство, е да им подсигурим по 5 декара земя в местността „Раец“. Няма да позволим повече нито педя обработваема земя да се заграбва и продава от общината“, заяви пред множеството Ибрахим Джуркин.

Той сподели, че му е крайно обидна квалификацията, която се насажда от приближени до Ахмед Башев членове на ДПС и от самия него, че тези, които членуват в други партии, а не в ДПС не са мюсюлмани.

„Как да стана член на ДПС, като вратите към тази партия за такива като мен за зазидани от години. Как да вляза в ДПС, като пред очите на цялото село прогресивни, авторитетни и образовани хора, избрани за кметове и лидери на ДПС бяха буквално изритани, поругани и унищожени, защото станаха неудобни и непослушни към диктата, налаган им от Ахмед Башев. Това са Рифат Атипов - бивш кмет от ДПС на с. Рибново, Мустафа Авдиков – също бивш управник, Феим Иса – настоящ кмет на селото и член на общинското ръководство на ДПС, местният председател на ДПС Мурад Бошнак, лидерът на ДПС в община Гърмен Ибрахим Даргутев от с. Дебрен и много, много други“, заяви още Ибрахим Джуркин пред събралите се на площада в Рибново стотици местни жители, които посрещнаха думите му с одобрение и бурни аплодисменти.

Неговото послание към хората от Рибново бе: „Не инвестирайте в скъпи и луксозни коли за децата си, а инвестирайте в образованието им, защото така ще им осигурите по-добро бъдеще!“.

 

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

Ибрахим Джуркин, Верхад Ислямов и Бойко Борисов на предизборен митинг в Рибново, снимки: infomreja.bg
Ибрахим Джуркин, Верхад Ислямов и Бойко Борисов на предизборен митинг в Рибново, снимки: infomreja.bg
Ибрахим Джуркин, Верхад Ислямов и Бойко Борисов на предизборен митинг в Рибново, снимки: infomreja.bg
Ибрахим Джуркин, Верхад Ислямов и Бойко Борисов на предизборен митинг в Рибново, снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

gfc16:32 - 23.09.2013
Какво като шефа на полицията ще бъде помак, това въобще не касае обикновените хора.Интерес от това имат престъпницте.Башев щял да бори Калинките,ами той още веднага след изборите сложи първата калинка без диплома Мустето Гераво,който е , студент от 2007г.Диплома не може да вземе вече 16 години и това е най кадърния му кадър,Много добре го каза Джуркин на митинга,В училището от 30 учители трима има на негова страна.Изгаври се с Мурат , с Исев с Рефат Атипов .ДПС му стана бащиния.Кои са му последователите,зомбирани примати и краино умствено ограничени сужители в кметсвото и детската ,които треперят за работата си .И баш търтеите Смалето Кратунката и Мустето /кузуто/ Асанково,които демонстрат с джиповете си своята наглост и това ,че са най приближените гъзеблизци. Време е на 29 да им бием шута и да дадем шанс вече и на младите в ДПС , В Рибново има вече толкова много висшисти ,млади хора.Защо трябва винаги да търсят благословията на Башо.Нека още от сега да се почустват свободни, а не зависими.Хора от Рибново ,освободете се сега, за да бъдат свободни и вашите деца.Не им внушаваите ,че дипломите им не струват нищо ,ако не се подмазват на Башо,защото децата ви цял живот ще бъдат страхливци и роби.Погледнете неговия стандарт,погледнете вашия.Докога само негови приближени ще ползват субсидии за общинска земя ,докога неговите фирми в лицето на Кузето и Кратунката ще лапат,а вие ще събирате трохите.Те ще карат джипове,а вие се късате от работа в Гърция , Испания,Разлог,а някои вече живеят като първобитни в колиби и пещери в Осеново.Докога, кой век сме?Погледнете в Буково и Брезница цеховете,а на нас какво само певици и зрелища ,но и това вече не хваща дикиш ,много хора разбират ,че трябва и хляб, също и свобода.Затуи Башо мрази образованите и толерира простите ,защото простия е зависим и по лесно се управлява и манипулира.Всяка диктатура има край, дано това да е 29.
sse14:59 - 23.09.2013
Айде ГЪРМЕН !!! Всички с номер 1 на 29 .. видяхме вече достатъчно игри от башев ...да си ходи вече да го няма в общината останаха само платените хора дето ги залъгва, че ще ги държи на работа както и някой хора дето им е трудно да се осъзнаят... Ибрахим Верхад Асим Сейхан ..всички те са от най - достойните хора на селата си .. Като гледаме кой хора са от ГЕРБ и кой от ДПС ..трябва хората сами да видят коя е по - чистата партия.. ДПС лежът единствено на думата "помак" ..спомняме си как до скоро АНДРЕЙ беше кмет
N111:52 - 23.09.2013
Nomer 1 POBEDA !!!
Велин11:19 - 23.09.2013
Пълна излагация на кака Минка дебренска по БТВ , повтори всички тъпотии на Башев цяла нощ иги е повтарял Башев за да ги научи на изуст . Браво на Верхад още един път показа че той е достойният кмет на нашата обрулена отБашев община. Доси вземем сами свободата на 29-ти септември с бюлетина № 1 .Гледах и двата митинга в Рибново на Башев и на Верхад Ислямов. Препоръчвам на всики да сравнят изражението на лицата на хората на башевиятмитинг и намитинга на Верхад. Там ще откриете истината приятели .Вижте и кой са на хорото набашевиятмитинг- цялата администрацияь ,директорите на училища , чистачките в общината ,обикновените хора ги няма .Задължиха 20 момичета да си облекат празничнитедрехи и да играят на хорото за да не са само на него администрацията и учителките на Башев.Силвия Куйбишева тази жена с какви очисе явявана хорото ами тази с дългата руса коса учителка на полицая жената да не изброявам и другите от харема на Башев .Срамни и отвратителни гледки .Бюлетина №1 зада премахнемразврата в общинската администрация , Бюлетина № 1зада виждаме спокойни и усмихнати лица . Нас не ни мъчи толкова бедноста ,14 години ни мъчи диктатурата и протинвопоставянето кито насажда Башев , сега гледам че и Минка ще и негово копие той ще е и депутат и кмет на нашата община . Да се освободим на 29-ти септември един път за винаги и да поставимна местата им нашите изедници .Аз ще гласувамс бюлетина № 1 без страх без скруполи а за бъдещето на децата ми и за бъдещето на община Гърмен . Успех приятели от община Гърмен цяла България ни подкрепя чуха и разбраха за нашето тегло .

FACEBOOK