Венцислав Хросинков номиниран за лидер на МГЕРБ-Благоевград

снимки: Пресцентър ГЕРБ - Благоевград

МГЕРБ – Благоевград проведе областно отчетно-изборно събрание. На него присъстваха евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, председателят на МГЕРБ и народен представител Георг Георгиев, областният координатор на ПП ГЕРБ-Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева и депутатът на ПП ГЕРБ от Гоце Делчев Георги Андонов.

Венцислав Хросинков, временно изпълняващ длъжността областен координатор на младежката структура на партията, направи отчет за дейността на съсловната организация. В него бе посочено, че МГЕРБ-Благоевград е една от най-активните в страната, с близо 2000 членове и проведени над 100 инициативи за 4 години, активно участвала във всички предизборни кампании.

„Отчетът е красноречиво доказателство, че младежката структура в Благоевградска област е една от най-силните в страната. За мен е чест и привилегия, че съм започнал своя път от тази структура и ще остана част от нея”, заяви евродепутатът Андрей Новаков.

„Работата ви е значителна, затова за поредна година вие сте домакин на един от най-големите национални младежки форуми, какъвто е зимният университет”, подчерта председателят на МГЕРБ Георг Георгиев.

На събранието бяха направени номинации за областен координатор, организационен секретар и членове на управителния съвет на МГЕРБ.

За младежки лидер бе предложен Венцислав Хросинков, а за организационен секретар - Ана Вангелова. Номинирани за управителния съвет са Зорница Якова от Петрич, Георги Гулев от Гоце Делчев и Десислава Клечерова от Банско.

Предстои Изпълнителната комисия на ГЕРБ да утвърди новото ръководство.

 

снимки: Пресцентър ГЕРБ - Благоевград

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK