С 5 лева вдигат таксите в Детско-юношеската школа на Пирин

Снимка: ОФК "Пирин"

Таксите в Детско-юношеската школа на Пирин се повишават с 5 лева, информират от ръководството на клуба във връзка с публикации в медиите.

Откакто ОФК Пирин е общински клуб, това е първото повишение на такси. През 5-те си години на съществувание, таксите не са променяни, а бяха на базисна цена, определена въз основа акумулиране на разходите в школата, поясняват още от ръководството.

В тези 5 години, школата на клуба отново се върна на подобаващото си място – водеща и най-желана за развитие на децата в Югозапада. Възловите възрасти, тези в U15, U17 и U19, заиграха в най-елитните първенства на България, което от своя страна довежда до по-големи разходи. Бяха осигурени нови треньорски кадри с лицензи, които да подготвят талантите. 

От две години насам, последният набор в ОФК Пирин, този който е старша възраст, е освободен от такси. Политиката на клуба за развитие на собствени кадри неизменно включва заплащането на такси. Такива са практиките във водещи школи у нас и на запад. 

ОФК Пирин винаги ще се стреми да е отворен към младите таланти от региона и да е добър пристан за всички желаещи и можещи да постигнат някакво ниво в играта футбол, гласи още позицията на ръководството на клуба. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK